Locuinta este gandita pentru o familie cu 2 copii. Asadar, ca de cele mai multe ori, am proiectat- o in asa fel incat sa li se potriveasca.

Spatiul interior este doar suficient, fara a tinde insa inspre minimal, optimizat pentru o buna functionare. Aceasta, impreuna cu atentia acordata izolatiei si ventilatiilor, este pentru a controla orice costuri de intretinere ulterioare.

Inclusiv finisajele fatadelor au fost analizate din perspectiva bugetului, dar lucrul acesta nu a fost decat o provocare in a gasi solutii si o incurajare ca proiectul se va si materializa intocmai. Rezultatul este abordarea unui stil contemporan cu cateva influente neoclasice si mediteraneene. Am folosit piatra naturala slefuita pentru accente de eleganta, calcar pentru suprafete verticale si granit pentru soclu si pavaje, in combinatie cu sticla si lemn.

Le dorim spor si rabdare in aventura ce urmeaza sa inceapa odata cu constructia.

Arhitectura: Alex Mociran si Ioan Bogdan

Design: Cristian Rus