Comunicat

S.C. Agoraworks S.R.L., în calitate de beneficiar, comunică finalizarea proiectului „Dotare firmă de proiectare S.C. Agoraworks S.R.L.-D.”, cod SMIS 103324, în data de 30.09.2018.
Proiectul a fost finanțat prin REGIO PROGRAMUL OPERAȚIONAL REGIONAL 2014 – 2020, Axa Prioritară 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri, Apelul de proiecte 2.1.A/2016 – Microîntreprinderi.
Obiectivul principal al proiectului s-a referit la extinderea activității firmei S.C. Agoraworks S.R.L. în domeniul serviciilor de arhitectură și design, conform codului CAEN 7111 – Activități de arhitectură, pe baza căruia se solicită asistența financiară nerambursabilă.
Rezultatele proiectului sunt: 13 echipamente IT și de birou, 4 tipuri de programe IT specializate (12 în total) și 14 seturi/ piese de mobilier achiziționate și puse în funcțiune și numărul mediu de salariați crescut.

Postează un comentariu

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this