Cuvintele clientilor nostri

Oameni cu nume si prenume. Oameni cu care am avut onoarea sa colaboram. Oameni care va pot arata spre o casa, o fatada, un interior… Oameni care ne fac onoarea să ne recomande si altora:

tetimonials-szell

Szell Alexandru

„Mi-am dat seama ca au prins ideea încă de la prima propunere. Nu doar că au înțeles modificările pe care le-am cerut ci le-au dus mai departe. Spre exemplu, au propus culori îndrăznețe la care meșterii au ridicat sprânenele; după vreun an, aceiași meșteri îmi spuneau că au recomandat și la alții. Baieți de încredere, așa zic eu. Implicare totală în proiect; erau zile cînd vedeam arhitectul și de trei ori pe zi venind pe șantier să se asigure că ce este în proiect va fi și în realitate.”

tetimonials-farcas

Cristian & Cornelia Farcas

„Finalizarea unui proiect de casă nu este un proces ușor pentru că așteptările sunt mari. În primur rând, am apreciat atât răbdarea celor de la Agora, disponibilitate de a modifica proiectul oridecâte ori le-am cerut-o; au ghicit de multe ori direcția în care gândeam noi și au oferit variante de lucru care ne-au ajutat enorm să ne clarificăm viziunea noastră cu privire la ce ne dorim de la casa noastră. Apoi, ne-a placut că știam permanent unde suntem pe lista pașilor care trebuie parcurși și sunt foarte riguroși cu documentația.”

tetimonials-s

Dana Stoica

„Profesionalismul, dedicarea, creativitatea, comunicarea buna cu clientul, rabdarea si ingaduinta, toate acestea fac casa buna cu Agoraworks. A fost o provocare frumoasa sa lucram cu voi si sa fim, pentru o perioada scurta de timp, parte a echipei voastre tinere, dar plina de talente!”

tetimonials-goron

Florin Goron

„Am lucrat cu cei de la Agora pe proiecte de design industrial. Două cuvinte îmi vin în minte: disponibilitate și flexibilitate. Disponibilitate de a ieși din tiparele clasice și flexibilitate atunci când vine vorba să lucrezi cu materiale noi. O experiență pozitivă – așa aș caracteriza lucrul cu echipa Agora.”