Proiectul de la Chiajna este pentru o familie  cu 2 copii, care a ales pentru locuinta o zona rezidentiala langa tumultul Bucurestilor, chiar daca profesional sunt legati tot de oras.

Casa – pe doua nivele – este clar orientata stilistic inspre clasic, dar fara mare incarcatura de decoratiuni la fatade. Interiorul, de al carui design am inceput sa ne ocupam inca inainte de finalizarea arhitecturii, va fi pe aceeasi directie. Aceasta abordare in paralel a proiectului de arhitectura cu a celui de design interior a fost initiativa beneficiarilor. Cu siguranta ca decizia a fost luata ca rezultat al experientelor neplacute ale cunoscutilor, care au contractat separat cele doua servicii sau poate chiar deloc pe ultimul. Beneficiile s-au vazut deja in stadiul de proiectare si credem ca se vor dovedi  si mai consistente pana la final, in ce priveste precizia construirii, evitarea modificarilor costisitoare si obtinerea ambiantei dorite pentru caminul lor.

Noi le multumim pentru incredere si pentru sansa realizarii unui proiect frumos de care suntem multumiti!

Echipa Agoraworks, 2017