Dalele mari ceramice au fost create pentru a extinde limitele proiectului contemporan . Datorită formatului de 3m x 1.5m, cel mai mare creat vreodata, sunt posibile exprimari creative neașteptate. Această gamă de suprafețe, riguros italiene, este realizata cu o noua tehnologie care faciliteaza  obtinerea de produse  la numai 6 mm grosime.

Imaginatia hoinareste dezlănțuit și neabătut peste suprafețele lucioase Hilite: decorurile artistice dezvaluie un amalgam uimitor de culori, de la nuanta cerulean a oceanelor, la intense nuante purpurii de apusuri de soare

Colectia  Avenue traduce rigiditatea de rășină și ciment în ceramică ,  într-o suprafață cu grafică delicata și tonuri neutre elegante, ideale pentru personalizarea pereților  verticali ori a suprafetelor orizontale. Astfel se obtine mult dorita nota de originalitate, nu numai în contexte de locuit, dar de asemenea, în zonele comerciale. Mai mult decât atât, fatadele ventilate castiga un material fiabil si cu posibilitati estetice nelimitate.