S-a terminat cu vacanta, e timpul sa ne reluam activitatea… pe social media. Pentru ca n-am stat doar la soare in aceasta vara. Unul din lucrurile finalizate este proiectul acestui apartament din Cluj. Tema a fost modificarea functionala pentru a corespunde noilor nevoi ale locatarilor si un design  relaxat si relaxant. Livingul l-am obtinut din comasarea unor camarute, multe si marunte. Bineinteles ca nu am renuntat la spatiile de depozitare, dar au fost relocate si organizate in volumul mult mai mare al incaperii principale si in dormitoare. Atmosfera sugerata in amenajare este cea de bistro/patisserie. Baia am curatat-o de tot ce ocupa pardoseala pentru a amplifica senzatia de spatialitate si pentru a etala medalioanele ceramice hexagonale din gama Domus, de la Savoia. Bucataria, mutata pe balcon, beneficiaza de 6 metri de blat de lucru si de tot atatia metri de spatiu vitrat, cu  vedere spre domeniile Bisericii Calvaria

Proiectul este in faza de executie si vom avea in curand fotografii cu amenajarea.